Monday, 5 August 2013

Eggheads (with sideburns) - The Winners!

The deadline has passed and we have been inundated with entries to our latest competition: Eggheads (with sideburns) - The Ultimate Derek Quiz.



Thank you to everyone who entered and although many answered all 10 questions correctly, there were a few incorrect entries, so to put you out of your misery, here are the answers:

1. What is the name of Derek’s favourite dog?
Answer A: Ivor

2. What solar powered animal needs fixing?
Answer C: Meercat

3. What does Vicky mainly read?
Answer A: Twitter

4. What is Pork Pie’s signature worth?
Answer B: Less than an actual Pork Pie

5. Why did Marge’s husband sell his car?
Answer C: To buy Marge a ring

6. What was the name of the crab that scuttled off?
Answer A: Tits

7. Who produces a beaker load a week?
Answer B: Kev

8. Who is Poppy?
Answer A: Derek’s glove puppet rabbit

9. What’s the name of Lizzie’s husband?
Answer B: Gerald

10. What’s the only shortcut that works?
Answer B: Kindness


We had so many correct answers but we've chosen ten at random and each has won one of these exclusive Posteritty prints, signed by Ricky Gervais:

Competition prizes: 10 signed prints

To win, you had to tweet us your answers and follow us on Twitter. The ten winners will each get a direct message from us over the next 48 hours and your prize will be sent. If you're one of the ten listed below, congratulations, but if not, don't worry, we'll have more fantastic competitions coming soon!

The winners:

@nspires1
@PeriTaskiran
@DaveJHanson
@Jamie1051
@twit_brit
@tom_rice
@amateursfletch
@maya_sheldon
@Ems_1512
@forestkar

Congratulations to you all! Don't forget the Derek DVD and Blu Ray comes out on November 11th in the UK. You can pre-order it now by clicking here.

No comments:

Post a Comment